Tong Tong Fair 2018


De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesiรซ-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

60 jaar

Van 24 mei tot en met 3 juni 2018 vindt de 60e Tong Tong Fair plaats op het Malieveld te Den Haag. De Tong Tong Fair presenteert ook dit jaar weer een caleidoscopische cross-over van oosterse en westerse culturen, met een sterk internationaal programma.

Tong Tong Festival

Het Tong Tong Festival is de naam van het theaterprogramma van de Tong Tong Fair in Den Haag. Het vindt plaats in diverse thematheaters en een paviljoen voor tentoonstellingen. De programmeurs nemen de vermenging van de Oosterse en Westerse cultuur als uitgangspunt voor een modern en origineel programma. De Indische cultuur, een van de oudste mengculturen van de wereld, is hun leidraad. Kernbegrippen verder zijn ‘traditie’ en ‘vernieuwing’.

Internationaal

Het Tong Tong Festival brengt artiesten, auteurs en wetenschappers van (inter)nationale faam naar Den Haag. Het produceert ook eigen multidisciplinaire producties en mengt muziek- en danstradities. Er zijn dagelijks lezingen, workshops, muziek- en dansvoorstellingen en theaterproducties.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod