Haagse Antiek- en Boekenmarkt


De πŸ“šHaagse Antiek- en Boekenmarkt aan het Lange Voorhout is een waar walhalla voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten.

Statige markt op 't Lange Voorhout

Op zoek naar een eerste druk van een lievelingsboek, oude prenten, schilderijen of spullen uit grootmoeders tijd? De boeken- en antiekmarkt in Den Haag is daar de uitgelezen plek voor. In de schaduw van de prachtige lindebomen kun je je hart ophalen bij kramen vol antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken.

Gewoon gezellig

Opmerkelijk is altijd de belangstelling voor een knusse kraam vol met oude prentbriefkaarten, gesorteerd op interesse en in mooie doosjes. Hoor het orgel Oudhollandse liederen spelen. Ontwaar een blikken doosje uit 1890 van de Haagse Hopjes, of ontdek een oud schilderij dat voor een speciaal prijsje van de hand mag. Ook boekenwurmen kunnen hier hun hart ophalen bij de tientallen boekenkramen.

De Haagse Antiek- en Boekenmarkt aan het Lange Voorhout telt ongeveer 70 kramen.

Wanneer

Haal je hart op bij de ontelbare kramen vol antiek en boeken met gezellige terrasjes rondom de markt op het Lange Voorhout van 6 mei tot en met 23 september 2018 op donderdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur aan het Lange Voorhout.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod