Rrrollend Den Haag: Lange Voorhout


Rrrollend Foodtruckfestivals is het meest knusse foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland!

Sfeervol evenement

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje Γ©n vermaak houdt. Bezoekers worden naast verrassende gerechten vermaakt door lokaal talent dat met hun band heerlijke blues speelt, een lounge DJ die fijne beats draait en voor de kids is er ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken.

Foodtrucks

De hippe keukens op wielen zijn dΓ© trend van de afgelopen jaren. Je hoeft er eigenlijk niet eens te eten om je ogen uit te kijken. Dat geldt helemaal voor Rrrollend Den Haag aan het Lange Voorhout.

Lange Voorhout

Foodfestival Rrrollend Den Haag is een sfeervol evenement met foodtrucks aan het prachtige Lange Voorhout in de Haagse binnenstad. Met tientallen foodtrucks en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rrrollend Den Haag een onwijs gezellig en gratis festival voor alle leeftijden. Kom dus op donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018 lekker borrelen, genieten van muziek en de nieuwste gerechten proeven aan het Lange Voorhout in Den Haag!

Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt er soms stil te staan en waar je naar alle rust ook op z'n Haags kan flaneren.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod