Kaderock 2018


Kaderock is het grootste kleine festival van Nederland.

Eerste zaterdag van juni

Al jaren lang wordt dit festival op de eerste zaterdag van juni gevierd door buurtbewoners, Hagenezen, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom muziekcafΓ© Musicon aan de Soestdijksekade 345 in Den Haag. In 2018 valt de dag op 2 juni.

Podia

Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten.

Niet uitsluitend rock!

Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en electronische muziek het minder Kaderock maken. Traditioneel wordt het festival dan ook binnen afgesloten door dj’s zodat de 'diehards' tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.

Kaartverkoop

Kaartverkoop geschiedt enkel aan de deur. Kaarten zijn € 2,50 voor volwassenen. Kinderen en jongeren tot en met 15 jaar betalen géén entree. Er kan gevraagd worden je te identificeren als je eruitziet als 16 jaar of ouder. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, alsook een springkussen voor de jongste festivalgangers.

Programma

Het volledige programma is te vinden op de website van 🎸Kaderock!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod