Festival Classique 2018


Festival Classique in Den Haag is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de muziekwereld.

Scheveningen

Het Festival Classique vindt wederom plaats op Scheveningen van 7 tot en met 18 juni 2018. De kern van het festivalterrein bevindt zich in het Kurhaus, op De Pier en de boulevard daartussen. Net als in het centrum van Den Haag presenteert het festival aan het strand voorstellingen waarin de ontmoeting tussen klassieke muziek en andere kunstvormen, aangevuld met bijzondere locaties en verhalen, centraal staan.

Unieke voorstellingen

Het evenement weet mensen op een verrassende en ontspannen manier kennis te laten maken met klassieke muziek. Door unieke voorstellingen aan te bieden voor bezoekers van enkele maanden oud tot ruim boven de tachtig jaar laat Festival Classique zien dat klassieke muziek leuk is voor iedereen!

Elke voorstelling wordt speciaal voor het festival bedacht en in elkaar gezet. Deze insteek leidt tot bijzondere producties. Met voorstellingen in het Kurhaus hotel, buiten op de boulevard en op De Pier ligt er al een mooi decor. En er zijn nog tal van andere mooie Scheveningse locaties.

Gratis programma

Festival Classique biedt ook een uitgebreid gratis randprogramma op de Scheveningse boulevard, De Pier en in de Palace Promenade. Er zijn concerten maar ook theateracts, workshops en kinderactiviteiten.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod