Sniester 2018


Muziekfestival Sniester staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het evenement biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerde programma vol zinderende optredens, afterparty's, theateracts, kinderactiviteiten en lekker eten rond de Grote Markt en het Paard in Den Haag. Sniester maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme. Kortom: blikskaters goed!

Popdistrict Den Haag

Sniester vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 in het Popdistrict, het muzikale hart van Den Haag rond het Paard en de Grote Markt. Het festivalterrein is vanaf ’s morgens 11.00 uur al gezellig met bakkies en biertjes. Het muziekprogramma begint vrijdag om 17.30 uur en zaterdag om 14.00 uur. De Sniester Junior zondag (de festivaldag voor kinderen waar alles kan wat normaal niet mag) is van 13.00 tot 17.00 uur.

Locaties

Sniester telt komende editie 15 locaties in het Haagse Popdistrict (op de Grote Markt en in Paard) waar het zal knetteren en donderen. Deze podia hebben allen hun eigen bijzondere sfeer en beleving: Beergarden, Blauwe Kamer, Club Seven, Gaycafรฉ De Pink, Gekke Geit, Grey Space Basement, Humanity House, Paard (Grote Zaal, Kleine Zaal), Paardcafรฉ, Rootz, Sniesterbus, UNO, Zwarte Ruiter, Koorenhuis en Bleyenberg (2nd floor).

Kaartverkoop

Een dagticket voor het Sniester festival kost 17,50 euro. Een weekend poes-partout ticket kost 27,50 euro. Entreetickets zijn te koop via de festivalwebsite van Sniester of in de tent op de Grote Markt. Sniester Junior op zondag 27 mei is gratis!

Brommerrijdende zwarte kat

Het woord 'Sniester' staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het festival biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol zinderende optredens, afterparties, theater en kindervertier. Het Sniester festival, met een brommerrijdende zwarte kat als boegbeeld, maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod