Vredesloop Den Haag 2017


Dit jaar vindt de Vredesloop Den Haag voor de eerste keer op zondag plaats. Voor het vijfde jaar op rij wordt er op 24 september gelopen voor de Vrede. De 🏃Vredesloop Den Haag maakt dit jaar ook weer onderdeel uit van het Just Peace weekend in Den Haag, mede hierdoor is er een samenwerking met de Haagse Internationale Open Dag. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat het evenemententerrein rondom de President Kennedylaan is gepositioneerd.

Parcoursen

De Vredesloop Den Haag wordt dit jaar gehouden op een parcours rond het Omniversum. Het parcours van de Vredesloop loopt langs diverse historische monumenten en locaties die zorgen voor een uniek parcours.

Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 🏁1,5 km Kinderloop, 🏁2,5 km Jeugdloop, 🏁5 km Loop en de 🏁10 km Loop. Kijk op de website van de Vredesloop voor de parcoursen.

Scholen & Studenten

Speciaal voor scholen is er tijdens de Vredesloop Den Haag de Scholenloop. Studenten kunnen zich aanmelden als groep en voor individuele studenten geldt een korting op de 5 en 10 km loop.

Middels het inschrijfformulier kan je gemakkelijk een hele klas of groep studenten in een keer aanmelden voor de Vredesloop Den Haag. Jullie krijgen de startnummers per pakket opgestuurd naar het opgegeven adres. Er geldt echter wel een minimum van 20 deelnemers.

Basis Onderwijs: Kinderen tot en met 12 jaar.

Leerlingen van het basis onderwijs of jeugdleden van een vereniging kunnen deelnemen aan de Kinderloop 1,5 km (tm 10 jaar) of Jeugdloop 2,5 km (8 t/m 12 jaar).

Voortgezet Onderwijs: Kinderen vanaf 12 jaar.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs of jeugdleden van een vereniging kunnen deelnemen aan de 5 km Loop (vanaf 12 jaar) of 10 km Loop (vanaf 14 jaar).

Studenten

Studenten die studeren aan een hogeschool / universiteit of lid zijn van een studentenvereniging kunnen deelnemen aan de 5 km of 10 km en ontvangen hiervoor studentenkorting. Daarnaast kunnen zij zich aanmelden als groep.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod