Blended 2017


ÉÊn festival, twee wijken en eindeloos veel smaken. 👨🏻👩🏾Blended is back! Op zaterdag 23 september (Schilderswijk) en zondag 24 september (Transvaal) 2017 gaan ze er weer een feest vol diversiteit van maken. Met talent uit de buurt en lokale ondernemers word je als bezoeker getrakteerd op een mooie mix van wat er in deze Haagse wijken allemaal te zien, te proeven en te beleven is. En... het festival is gratis toegankelijk!

Programma

Aan muziek geen gebrek tijdens het festival. Live on stage zullen dit jaar Latifah Dio + James Watss, Passion, RWMG, GLOWINTHEDARK, Ashwin Jaydee, Josylvio, JAYH + BAND en vele andere acts hun opwachting maken. Meer over de programmering lees je hier.

Festivalmarkt

Maar ook naast het podium kun je van alles doen om de wijken (nog beter) te leren kennen. Geuren en smaken komen samen op de festivalmarkt. Geniet van eten en drinken uit verschillende culturen, laat je inspireren door de verhalen van lokale ondernemers en ontdek wat diverse welzijnsorganisaties en culturele instellingen uit de wijk allemaal te bieden hebben.

Schilderswijk: zaterdag 23 september 2017

  Van 12:00 tot 18:00 uur.
    Locatie: Op en rond het Oranjeplein.

Transvaal: zondag 24 september 2017

  Van 12:00 tot 18:00 uur.
    Locatie: In het Wijkpark Transvaal.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod