Peace in the Park 2017


Vredesfestival waar bezoekers elkaar op een harmonieuze en ontspannen manier kunnen ontmoeten. Peace in the Park inspireert om over persoonlijke verbondenheid met vrede na te denken en daar actief iets mee te doen. Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen.

Peace in the Park 2107

Op zondagmiddag 24 september 2017 vindt het 5e Peace in the Park festival plaats. Hierbij nodigen we jou uit voor een unieke ervaring van vrede. Kom naar de Paleistuin in Den Haag en ontmoet, beleef en proef vrede. Geniet van workshops, (dialoog) gesprekken, beweging, kunst, muziek en meditatie.

Onderdeel van Just Peace Festival

Peace in the Park is onderdeel van het jaarlijkse Just Peace Festival. Gedurende vier dagen worden er veel activiteiten, verspreid over diverse locaties in Den Haag georganiseerd, waarbij alles draait om het centrale thema vrede en recht. Het gevarieerde programma biedt een unieke combinatie van inhoud, sport en muziek. Bezoekers kunnen deelnemen aan de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of luisteren naar inspirerende sprekers.

Locatie

Peace in the Park vindt plaats in de Paleistuin (Prinsessewal), in het centrum van Den Haag. De tuin heeft drie ingangen: een hoofd- en een zij-ingang aan de Prinsessewal, en een zij-ingang in de Molenstraat (druk op de bel).

Programma

Het programma van Peace in the Park 2017 heeft drie thema’s: beleven, ontmoeten en bewegen. Kijk op de festivalwebsite voor het programma.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod