Oktoberfest Den Haag 2017


Liebe Oktoberfestfreunde- und freundinnen, leg je lederhose vast klaar en leer die Duitse schlagers uit je hoofd, want tijdens Oktoberfest barst het schlagerfestival weer los op de Grote Markt in Den Haag. Met supertolle artiesten, minidisco, overdekte biergarten, entertainment, bier und Spass. Toegang tot het feest is gratis. Jetzt geht's los!

Overdekte biertuin

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september 2017 barst het gratis Bier-, Wurst- und Schlagerfestival weer los bij de Boterwaag aan de Grote Markt in Den Haag. Nieuw is dit jaar de overdekte biertuin die de echte Oktoberfest-sfeer naar de Grote Markt haalt. Feestgangers kunnen hier aan lange biertafels aanschuiven, ongehinderd door eventueel slecht weer. Binnen in De Boterwaag kunnen de echte feestgangers met hun pullen op de dansvloer en de tafels los. Voor de bierkenners: de Boterwaag is één van de weinige plekken in Nederland waar je origineel Oktoberfestbier van Paulaner drinkt, een speciaal voor het feest gebrouwen blondbier van 6%.

Entertainment

Het gratis 🍻Oktoberfest Den Haag op de Grote Markt staat naast de authentieke sfeer, goed eten en drinken plus de over-the-top outfits van het personeel bekend om de uitgebreide muzikale line-up. DJ-duo Die Buterweger komen beide avonden met het beste van het slechtste dat het Schlager-genre te bieden heeft, DJ Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat, feestgangers-bigband Die Strasse GeblΓ€se is erbij met slagwerk en een uitgebreide blazerssectie en accordionist/sfeermaker Ruud Appelhof zweept in Lederhosen het publiek op met Volksmusik en zijn charmes. Als je niet uit de toon wilt vallen, kom dan in dirndl of lederhosen!

Grote Markt

Aan de Grote Markt bevinden zich diverse horecagelegenheden waaronder De Zwarte Ruiter, Zèta, September, Boterwaag en Vavoom Tikiroom. In de zomer verandert het plein in een groot terras dat druk bezocht wordt. Op de Grote Markt kun je echter niet alleen gezellig eten en drinken; in het Popdistrict worden zeker in de zomermaanden veelvuldig gratis optredens van bands en acts gegeven.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod