Dromen Voelen Doen-Festival 2017


Beachclub TWINS staat bekend om de gezellige ongedwongen sfeer. Naast het heerlijk vertoeven aan het strand, kunt u genieten met familie, vrienden of collega's, in combinatie met ontbijt, lunch of diner van de fantastische keuken van TWINS. Beachclub TWINS is gespecialiseerd in het organiseren van schitterende feesten voor grotere groepen zoals: bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen en vrijgezellenfeesten.

Interactief evenement

Op zondag 17 september 2017 wordt de 2e editie van het 💓Dromen Voelen Doen-Festival georganiseerd op het strand van Scheveningen bij 🐬Beachclub TWINS met muziek, workshops, films, sport en veel meer. Tijdens het interactieve evenement geef je al je zintuigen de kost. Denk, voel en doe tijdens de vele activiteiten en workshops die georganiseerd worden aan de kust van Den Haag!

Laat je smaakpapillen door de vele speciale Foodtruckkoks activeren of kom lekker skaten, volleyballen of kiten in een relaxte sfeer in een geweldige omgeving en geniet bovenal van dit gratis toegankelijke festival, waar je alleen betaalt voor de activiteiten die jij leuk vindt. Dit is geen festival zoals je gewend bent. Er is van alles wat, want tijdens het DVD-Festival verveel je je geen moment!

Drie Thema's

Het DVD-Festival is onderverdeeld in drie overzichtelijke thema's: dromen, voelen en doen. Wel zo relaxed! Ga longboarden, powerkiten, volleyballen, leer djembé spelen, kom tot rust tijdens een lekkere massage of kom naar de tipi voor een reading. Lees verhalen in de strandbieb, luister naar de aangename klanken van muzikanten die muziek maken met kinderen en verdiep jezelf in lezingen. Uiteraard kun je dit niet op een lege maag, dus geniet van lekkernijen in de foodcorner en bij Beachclub TWINS.

Dromen

Wanna make your dreams come true? Dromen doen we allemaal. Op het DVD-Festival zijn de dromen echt geen bedrog. Alle activiteiten worden afgerekend met muntjes. Iedere munt is drie euro. Je kunt meedoen aan activiteiten zoals een lezing over schrijf jezelf gelukkig, filmmaken, miniworkshop creatieve fotografie, weet wat je eet, verhalen vertellen en nog veel meer!

Voelen

Wanna feel good?! Geniet van de Braziliaanse sferen en voel je vrij. Ga lekker dansen, doe mee met Capoeira of ervaar de betoverende klanken van de Djembé! Ook hier worden alle activiteiten afgerekend met muntjes die drie euro kosten. Je kunt meedoen aan activiteiten zoals Djembé, koken, bloemschikken, thaise stoelmassage, yoga, reanimatie, readings en nog veel meer!

Doen

Wanna have fun? Power kiten, beach soccer, BMX-en, surfen en meer! Het strand is dan een super-de-luxe locatie! Je kunt voor drie euro meedoen aan activiteiten zoals golfsurfen, powerkiten, beachvolley, frisbeegolf en nog veel meer!

Locatie en openingstijden

Festivaladres: Beachclub TWINS, Strandweg 23-24, 2586 EK Den Haag.

Openingstijden: zondag 10:30 – 21:00 uur.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod