UIT Festival Den Haag 2017


Een heel weekend (gratis) UIT in Den Haag op 1, 2 en 3 september 2017.

Nieuwe naam & huisstijl

Bij een nieuwe naam (UIT Festival Den Haag in plaats van Haags Uit Festival) hoort natuurlijk een nieuwe vormgeving. Deze zijn ze langzaam aan het uitrollen. Ook willen ze iets doen met dit jubileumjaar, het is dit jaar namelijk de 45e editie van het UIT Festival Den Haag!

45e Editie

Verdeeld over de vrijdagavond (in de cultuurankers en het Paard), zaterdagavond (Lange Voorhout, Spuiplein & diverse theaters) en zondagmiddag (Lange Voorhout, Spuiplein & diverse theaters) zijn er meer dan 100 gratis optredens te zien tijdens de 45e editie van het UIT Festival Den Haag. Kijk voor het actuele en volledige programma op de website van UIT Festival Den Haag!

Het eerste weekend van september staat symbool voor de opening van het culturele seizoen van Den Haag. De 45e editie van het 👨‍👩‍👧‍đŸ‘ĻUIT Festival Den Haag zal voor het eerst drie dagen duren.

Vrijdag

Op vrijdagavond 1 september houden de Cultuurankers in de avonduren open huis waarbij zowel talenten uit de wijken als bekende Haagse artiesten optreden. Ook is het Paard, met een vol muzikaal programma, gratis te bezoeken.

Zaterdag

Op zaterdagavond 2 september, direct na het Embassy festival: de culturele wereldreis van ÊÊn dag, is er een programma vanaf 19:30 uur op het Lange Voorhout en het Spuiplein Ên in diverse theaters. Hierna volgt een afterparty in de Koninklijke Schouwburg.

Zondag

Op zondag 3 september is het Lange Voorhout traditiegetrouw het hart van het UIT Festival met de cultuurmarkt, vier buitenpodia, straattheater en food & drinks. Theaters rondom het Voorhout en het Spuiplein openen hun deuren en bieden een inspirerend programma waarbij vooruitgeblikt wordt op het komende culturele seizoen. Nieuw dit jaar zijn ook enkele verrassende elementen zoals de cultuurpitch, miniworkshops, ‘cultuur speeddates’ en uiteraard is er veel ruimte voor talent. Het volledige programma is medio augustus te vinden op deze website.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod