Strandwalfestival 2017


Het jaarlijkse ⛅Strandwalfestival in Rijswijk vindt dit jaar voor de 9e keer plaats. Dit jaar is het evenement op zaterdag 9 en zondag 10 september 2017.

Strandwalboulevard en Strandwalmarkt

Twee dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zien hoe het boeit en bloeit. De toegang is gratis. Iedereen is welkom op het festivalterrein in Rijswijk. De Van Vredenburchweg is zaterdag overdag omgebouwd tot Strandwalboulevard waarop de Strandwalmarkt staat.

Rijswijk boeit en bloeit!

Op zaterdagavond is het groot feest in het Rijswijkse bos en zondag familiedag rond kinderboerderij Het Akkertje. Tijdens het Strandwalfestival maak je kennis met de vele activiteiten, die tal van Rijswijkse organisaties te bieden hebben op het gebied van (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning. Bij uitstek ook de gelegenheid om te netwerken en te ontmoeten.

Programma

Bekijk de website van het evenement voor het volledige programma voor zaterdag overdag, voor zaterdag avond en voor zondag.

Veel bewegen

Behalve lekker slenteren langs de 120 kraampjes op de Strandwalmarkt, luisteren naar de vele optredens op de diverse podia en op het hoofdpodium van de 'Strandwal by Night', zijn er ook talloze mogelijkheden je actief te ontspannen tijdens het Strandwalfestivalweekend.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod