Jazz Festival Delft 2017


Vanaf vrijdag 24 augustus tot en met zondag 27 augustus 2017 klinken er weer jazz en aanverwante stijlen op de pleinen en in de straten van Prinsenstad Delft!

Openingsavond

De openingsavond van de 33e editie van 🎷Jazz Festival Delft staat geheel in het teken van ÊÊn van de grootste jazzlegendes aller tijden: trompettist Miles Davis.

Ode aan Miles Davis

Trompettist Miles Davis was een muzikaal genie dat zijn weerga in de jazzgeschiedenis niet kent. De flamboyante trompettist verbond mensen, gevoelens en stijlen tot een geheel, waardoor telkens nieuwe wegen open leken te liggen. Dit uitte zich in baanbrekende albums als Kind of Blue, Sketches of Spain en Bitches Brew.

Michael Varekamp

Michael Varekamp trekt volle zalen met de succesvolle voorstelling Miles! en tourde over de gehele wereld met Miles' stersaxofonist uit de jaren zeventig, Sonny Fortune. Michael werkte als enige Europeaan samen met Billie Taylor’s Jazzmobile Inc. in New York, won in Japan de Kobe Award hij trad op in Jazz at Lincoln Center en de legendarische jazzclub Birdland.

Programma

Voor het volledige, actuele en zeer uitgebreide programma dien je de website van het Jazz Festival Delft te raadplegen.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod