Live on the Beach 2017


LIVE on the BEACH zijn de grootste strandconcerten van Nederland. Geniet met je voeten in het zand op het strand van Scheveningen van de beste artiesten!

Het evenement 🏖️LIVE on the BEACH vindt plaatst ter hoogte van strandclub WIJ: Scheveningen Strand, Strandweg 1, 2586 JK Den Haag.

ANOUK

Anouk zit al jaren hoog op de troon van de Nederlandse popmuziek. Maar liefst twaalf albums van deze meest succesvolle rockzangeres van Nederland stonden op één in de Album Top 100.

Ze brak in 1997 door met de single 'Nobody’s Wife' en scoort hiermee direct een hit in Europa. Sindsdien stond Nederlands bekendste (rock)zangeres met verscheidene nummers in de Nederlandse en Belgische hitlijsten. Enkele van haar andere hits zijn 'R U Kiddin Me, Michel, Girl, Lost, Modern World, Three Days in a Row en Woman.

In 2016 bracht ze niet één maar twee nieuwe albums uit: 'Queen For A Day' en 'Fake It Till We Die'.

Dat ze twee albums uitbracht heeft niets te maken met haar jubileumjaar. Het feit dat ze 20 jaar in het vak zit interesseert Anouk namelijk niet. "Daar ben ik totaal niet mee bezig. Die twee albums zijn meer omdat ik in het jaar 2016 een kindje op de wereld zette en dus niet ging optreden. Ik dacht, dan moet ik in ieder geval veel songs uitbrengen, zodat ik 2017 genoeg nieuw materiaal heb voor een grote show."

Het wordt dus de hoogste tijd voor een waar groots strandconcert! En dat kan natuurlijk maar op één plek zijn. De plaats waar haar roots liggen. De plaats waar ze is groot gebracht, is doorgebroken en waar ze alles kan geven voor een verpletterd concert. Anouk - LIVE on the BEACH op het strand van Scheveningen!

Zet vrijdag 8 september 2017 dus dik gedrukt in je agenda en mis deze nu al legendarische avond niet!

De support acts worden verzorgd door: Friends of the Family en Piñata.

DOE MAAR

"Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak." zo kondigde Doe Maar vorig jaar hun shows in de Ziggo Dome aan. En zo is het nog steeds.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als 'Doris Day', 'Is Dit Alles', 'De Bom', '1 Nacht Alleen' en 'Pa'. In 1984 kwam daar met twee voorlopige afscheidsconcerten in Den Bosch een eind aan.

In 2000 kwam de band na 15 jaar afwezigheid weer bijeen voor twee reünieconcerten. Dat werden er uiteindelijk 16 in Ahoy Rotterdam. In juli 2008 speelde de band nog twee keer in een uitverkochte Kuip in Rotterdam. In 2012 was de band hoofdartiest tijdens vier avonden Symphonica in Rosso in een uitverkochte GelreDome. Gevolgd door de Glad IJs tournee in 2013.

En nu, in de zomer van 2017 wordt het dus de hoogste tijd voor wat de band met deze lange historie nog niet gedaan heeft: een waar strandconcert in Scheveningen!

Een groots en vooral nieuw project waar de band zich volledig op kan storten zodat zij alles kunnen geven voor een verpletterend concert tijdens Doe Maar - LIVE on the BEACH op zaterdag 9 september 2017.

De support acts worden verzorgd door: Diggy Dex, Gers Pardoel en Splendid.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod