Food Truck Festival TREK Den Haag 2017


De vorige edities van 🚐Food Truck Festival TREK Den Haag waren een groot succes. Dit jaar zijn ze dus weer aanwezig in het Haagse Westbroekpark. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 september 2017 staat dit stadspark in het teken van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Food Truck Festival TREK Den Haag. Het Westbroekpark waar menigeen op een zonnige dag een picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dat weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant.

Street food

Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod street food. Neem plaats aan de 'Chef's Table' in één van de mobiele food trucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide insecten! Van sushi tot Surinaams van vega tot burgers; de smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de speciaalbierbus, de cocktailbar of de uitgebreide wijnbar!

Muziek, theater en plezier

Bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maken een bezoek aan TREK compleet. Haags muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bΓΌhne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Een theaterkaravaan trekt door het park om je te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor het grootste plezier. Zodra de avond valt wordt de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de 'eighties'.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, een dagje TREK is een smaak- en sfeervolle middag, avond of dag uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen zij voor de rest!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod