Vlietdagen 2017


De inwoners en ondernemers van Leidschendam Voorburg willen graag laten zien hoe heerlijk het is om te leven aan de Vliet, de eeuwenoude waterverbinding tussen Leiden, Delft en Rotterdam. De Vliet ligt uiteraard boordevol (historische) schepen die ’s avonds prachtig zijn verlicht.

De Vlietdagen

Op zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 presenteert Leidschendam Voorburg zich tijdens de 12e editie van de đŸ›Ĩ️Vlietdagen. Voor iedereen die dol is op water, oude en nieuwe boten, muziek, lekker eten en gezelligheid is dit unieke waterevenement niet te missen.

Het evenement

De bezoekers kunnen daarnaast heerlijk struinen over diverse markten met oude ambachten, nautische materialen, streekproducten en brocante spullen. Of genieten van de modeshows.

Uiteraard klinkt er overal muziek van bands, shantykoren en jong- en meer ervaren talent.

Kinderactiviteiten

De kinderen kunnen lopen over het water in Aquaballen, meedoen aan kinder- en scoutingactiviteiten en op zondag kijken naar de Kids Heroes Fun Cruise.

Heerlijk eten

Natuurlijk is het ook heerlijk om te eten op ÊÊn van de terrassen met uitzicht op de verlichte boten of al meevarend met de Culinaire Armada.

Programma

Het volledige programma is te bekijken op de website van het evenement.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod