OH OH INTRO 2017


De studentenintroductieperiode van Den Haag vindt zijn climax op het OH OH INTRO festival op het Lange Voorhout. In Den Haag wonen, studeren en werken 35.000 studenten, nationaal en internationaal.

Het festival

Tijdens het 🎓OH OH INTRO festival op donderdag 31 augustus 2017 leer je Den Haag, je medestudenten en het studentenleven kennen. Natuurlijk zijn ook alle Haagse studentenverenigingen aanwezig en andere organisaties waar jij wat aan hebt. Kortom, veel informatie en gezelligheid op een prachtige plek in het hart van de stad.

Het OH OH INTRO festival heeft verschillende podia met bekende DJ’s en live-acts! Daarnaast zijn er foodtrucks waar je een heerlijke maaltijd kunt samenstellen. Op het festival vind je ook een wijnbar, een speciale bierenbar en dat alles met lage studentikoze prijsjes.

Vanaf 15:00 uur ben je welkom op het festivalterrein. In het eerste uur maak je bij binnenkomst kans op het winnen van de wasmachine en andere leuke prijzen die je studentenkamer compleet maken.

Informatiemarkt

Alle Haagse feestjes, de uitgaanslocaties zoals het Paard, de studentenverenigingen en bedrijven met mooie kortingen worden gepresenteerd op de informatiemarkt.

Ook de serieuze zaken zijn te vinden op de informatiemarkt. Starten met een nieuwe studie betekent heel veel beslissingen nemen. Zoals het openen van een studentenrekening, afsluiten van een verzekering, vinden van een dokter, vinden van een bijbaan of de sportclub die bij jou past.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod