The Hague Food Festival 2017


Tijdens de eerste editie van het 🍎The Hague Food Festival worden restaurants en hun chefs in de schijnwerpers gezet, samen met (hun belangrijkste) lokale producenten van voedsel en drank.

Culinair avontuur

Van 15 tot en met 23 juli 2017 ben je welkom om te genieten van alle mogelijke events die zich verspreid over de hele stad afspelen. Ga het avontuur aan met een compleet diner, opgediend door samenwerkende restaurants, of doe – in het bijzijn van internationale top-chefs – mee aan zoektochten naar avontuurlijke gerechten en wijnsoorten.

Huijgenspark

Kom vooral ook naar het gigantisch vrije-inloop-eetfestijn in het Huijgenspark, boordevol ultieme smaakervaringen, voor jong en oud.

In het Huijgenspark is er een 2-daagse markt voor restaurateurs en producenten, compleet met een live kookshow, een eetfestival voor kinderen en nog veel meer.

Er is meer

Voor de liefhebber is er de Avenue Culinaire Food & Drink Trail, Curry Leaf Café pop-up kitchen (met masterchef Kanthi Thamma), de Denneweg Wine Trail, Food Lab, Food & Coffee pairing, A Taste of Gibraltar, Iberia & North Africa, International Gin Makers Dinner en nog veel meer.

Genieten

Iedereen kan overal gratis meegenieten. Doe mee met de barista wedstrijd. Kijk mee hoe topchefs hun eigen favoriete schotels klaarmaken. Proef alle mogelijke soorten bier aan de Kompaan Brouwers bar. Kinderen kunnen cupcakes en badges decoreren. En wat dacht je van gewoon lekker achterover leunen met een mojito in je hand bij La Rana of Van Kleef Jenever met een tonicje van Fentiman op het terras van de Bordelaise?

Schuif maar fijn overal aan tafel en je zal er nog lang aan terugdenken!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod