Rastaplas 2017


Rastaplas is een reggae & dub festival dat ieder jaar op het strand van het recreatiepark 'Noord AA' in Zoetermeer wordt gehouden. Mensen van alle leeftijden en diverse culturele achtergronden komen op zaterdag 22 en zondag 23 juli 2017 weer terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas te ervaren.

Reggae contest

Festival 🏖️Rastaplas🌴 biedt niet allen een podium voor de oude reggae klassiekers, maar ook voor nieuwe en lokale talenten. Rastaplas maakt deel uit van de jury van de Benelux reggae contest. Ze nodigen de beste band uit om op festival Rastaplas te komen spelen.

Verschillende nationale en internationale bands die al op Rastaplas gespeeld hebben zijn onder andere: Mad Professor, Ziggy Recado, King Shiloh Soundsystem, Inner Visions and local bands: Rootical Transformation, Dreadlion en Leeways.

Lekker eten

Op Rastaplas is genoeg eten uit verschillende culturen te vinden. Van Roti tot pannenkoeken en van vegetarisch tot BBQ.

Kinderen geen probleem

Wil je kinderen meenemen? Geen probleem! Op Rastaplas zijn er verschillende activiteiten voor kinderen zoals luchtkastelen tot het bouwen van speelgoed uit gerecycelde materialen. De entree voor kids jonger dan 12 jaar is gratis. En... vergeet je zwempak niet!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod