Milan Summer Festival 2017


Drie decennia lang heeft Milan met passie elk jaar gefloreerd op de velden in het Zuiderpark. Met frisse moed en in vol vertrouwen is de organisatie van het festival overgedragen aan een nieuwe crew. Een organisatieteam dat met dezelfde passie een succesvol en vernieuwd Milan organiseert. Met gemiddeld 35.000 bezoekers per jaar is en blijft het festival nog steeds hÊt grootste Hindostaanse outdoor festival in Europa.

Nieuwe naam

Voorheen Milan, sinds 2016 na een frisse metamorfose heet het festival voortaan 🦋Milan Summer Festival🌞 en wordt dit jaar gehouden op 4, 5 en 6 augustus 2017.

Programmering

De programmering van het festival is vernieuwd. Dit jaar zijn er bijzondere topartiesten zoals Aptijt uit Suriname , Trafassi-man, Rupia (Javaanse topformatie), Sabroso, DJ DYNA en vele andere DJ’s en artiesten. Voor de jongsten onder ons is Kinderland the place to be om heerlijk te spelen en te knutselen. Tilda House is dit jaar nog groter met een vernieuwd lifestyle programma en zondagavond is de mooie afsluiting van het Milan Summer Festival met een spectaculaire vuurwerkshow. Kijk voor de volledige programmering op de website van het festival.

Beleef het zelf

Het festival is een prachtige ontdekkingsreis voor de hele familie waar de zintuigen worden geprikkeld. De programmering is gericht op alle leeftijden vol entertainment voor kinderen en volwassenen; culturele shows, culinaire hoogstandjes, aandacht voor gezondheid, informatiemarkt, educatie, sport en last but not least een exotische markt met veel pagodetenten, waar men kan genieten, kijken en proeven. Het terrein is voorzien van veel zitgelegenheden, waar je rustig kan genieten en toekijken met familie en vrienden.

Gratis tickettijden

Op vrijdag 4 augustus tussen 16:00 uur -17:00 uur, zaterdag 5 augustus tussen 14:00 uur -15:00 uur en op zondag 6 augustus tussen 13:00 uur - 14:00 uur is entree gratis (buiten deze tijden 5 euro). Zorg wel dat je een geldig free ticket hebt om naar binnen te komen. Let op! Het Milan Summer Festival terrein is via ÊÊn ingang toegankelijk.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod