Rrrollend Den Haag, Malieveld 2017


Rrrollend is het meest knusse foodtruckfestival dat georganiseerd wordt op de gezelligste pleinen in steden door heel Nederland.

Het Festival

Rrrollend is een reizend foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje Ên vermaak houdt. Bezoekers worden naast verrassende gerechten vermaakt door lokaal talent dat met hun band heerlijke blues speelt, een lounge DJ die fijne beats draait en voor de kids is er ruimte om te knutselen, te genieten van kindertheater of zich te laten schminken.

Geschiedenis

In 2014 is Rrrollend begonnen met 3 evenementen, in 2015 waren dit 14 steden en in 2016 zijn er 24 festivals georganiseerd door heel Nederland. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruck festivals. In 2017 rrrollen zij vanaf mei tot september weer door heel Nederland.

Den Haag, Malieveld

Op 3, 4, 5 en 6 augustus 2017 komen de foodtrucks van 🚐Rrrollend🥙 tot stilstand in Den Haag op het Malieveld. Met meer dan 40 food en drinktrucks, een specialbier bar, cocktailbar en uiteenlopend muzikaal- en kidsprogramma toveren we het Malieveld voor vier dagen om tot je favoriete culinaire food festijn.

Deze XXL speciale 'summer edition' wordt nog leuker, lekkerder en rrrollender! Of je nu met je vrienden, collega’s of schoonmoeder komt, op Rrrollend vind je voor ieder wat wils. Uiteraard is Rrrollend gewoon gratis toegankelijk!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod