Haags Beat Festival 2017


Op zondag 23 juli 2017 van 13.00 tot 22.00 uur presenteert Stichting Popagenda Scheveningen in samenwerking met het Zuiderparktheater het 🎸Haags Beat Festival!

Zuiderparktheater

De organisatie en het openluchttheater willen met dit festival graag een eerbetoon brengen aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

Programmering

De organisatie heeft een programma samengesteld om je vingers bij af te likken: George Baker, Jan Akkerman & My Brainbox, Rob Bolland, The Crazy Rockers, Pat Smith, Hallo Venray, The Stangs, The Scarlets, PlusSupportAct, Florence Rockt en meer. Voorts delen artiesten uit de Beatgeneratie prachtige anekdotes, gevoed door dagvoorzitter & presentator Fred Zuiderwijk. Wie deze artiesten zijn, blijft nog even een verrassing.

Eten en drinken

Met een traditioneel Indische cateraar en verschillende kleurrijke foodtrucks binnen de poorten van het openluchttheater, maakt de organisatie het feest compleet: samen eten, drinken, kletsen, meet & greet, dansen en genieten van muziek!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod