Kaderock 2017


Kaderock is een popfestival dat dit jaar op 3 juni 2017 weer wordt gevierd bij muziekcentrum Musicon in Den Haag.

Traditie

Al jaren lang wordt het 🎸Kaderock festival op de eerste zaterdag van juni in Den Haag gevierd door buurtbewoners, stadsgenoten, landgenoten en muziekliefhebbers van over de grens, in en rondom Musicon. Met een groot buitenpodium op het plein en een intiem binnenpodium met een zaal voor ongeveer tweehonderd man, biedt dit festival, waar gezelligheid hoog in ‘t vaandel staat, een divers scala aan manieren om van een even divers scala aan muzikale variaties te genieten. Hoewel de naam enkel rock suggereert, zou het ontbreken van pop, blues, rap en electronische muziek het minder Kaderock maken.

Het Festival

KadeRock staat bekend als kleinschalig maar groots. Het festival is inmiddels een begrip in Den Haag en omgeving, maar trekt ook steeds meer publiek uit de rest van Nederland.

Speciaal voor het openluchtfestival worden de straten rond Musicon afgezet, zodat bezoekers zich vrij kunnen bewegen en ongehinderd Kaderock kunnen beleven. Op het terrein is behalve een heleboel goede muziek een kleine markt aanwezig, en een springkussen voor de jongste festivalbezoekers. Traditioneel wordt het festival binnen afgesloten door dj's zodat de echte festivalgangers tot in de vroegste uurtjes door kunnen dansen.

Musicon

Musicon is een muziekcentrum gelegen aan de Soestdijksekade 345 in Den Haag. Al jarenlang is Musicon een ontmoetingsplaats voor muzikanten en muziekliefhebbers. In de zaal met podium en bar vinden regelmatig muzikale activiteiten plaats, zoals cursussen, jamsessies, dansavonden, workshops en natuurlijk optredens door uiteenlopende bands. De muziekgenres variΓ«ren van rap tot metal en van akoestisch tot digitaal.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod