Bezuidenhout Festival 2017


Op donderdag 25 mei 2017 barst om 15.00 uur de 2e editie van het 🥙Bezuidenhout Festival los op de Koningin Marialaan met het TOOST Foodtruck Festival. De Koningin Marialaan wordt 3 dagen lang omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Naast de inwendige mens worden ook de oren verwend met verschillende akoestische optredens in een nostalgisch ingerichte woonkamer in een omgebouwde truck.

Attracties

Nog meer dan voorgaande jaren is dit festival voor het hele gezin! De rest van het grasveld zal worden ingericht als waar kinderparadijs! Met een stormbaan, verschillende luchtkussens, leuke workshops, limonade en lekkernijen. De kinderen lekker spelen en de ouders genieten met vrienden onder het genot van een hapje, drankje en live muziek.

Home Made Market

Zaterdag 27 mei wordt de Theresiastraat van 11.00 – 18.00 uur omgetoverd tot een echte Home Made Market! Dit unieke lifstyle evenement met kunst, unieke huisgemaakte producten, lekkers en muziek komt dit jaar voor het eerst naar de Theresiastraat. Een heerlijke middag slenteren langs de leuke kraampjes, op zoek naar een cadeautje, iets moois voor jezelf, je huis of wat lekkers.

Relaxen

Tussendoor of naderhand lekker relaxen op de Koningin Marialaan bij TOOST Foodtruck Festival, de kinderen lekker laten springen en spelen, met vrienden borrelen, eten en genieten van heerlijke muziek tot 23.00 uur.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod