Sniester 2017


Muziekfestival 🎸Sniester staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het evenement biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerde programma vol zinderende optredens, afterparty's, theateracts, kinderactiviteiten en lekker eten rond de Grote Markt en in het Paard van Troje in Den Haag. Sniester maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme.

Brommerrijdende zwarte kat

Het woord 'Sniester' staat voor knalvuurwerk en dat is precies wat het festival biedt: een explosie van ontdekkingen in een gevarieerd programma vol zinderende optredens, afterparties, theater en kindervertier. Het Sniester festival, met een brommerrijdende zwarte kat als boegbeeld, maakt korte metten met hoge podia en dranghekken en omarmt passie, sfeer, avontuur en enthousiasme.

Sniester 2017

Het laatste weekend van mei barst het op zo'n dertien locaties rond de Grote Markt weer van de energieke bands, heftige electro-acts en intieme, akoestische optredens. Na drie succesvolle edities is het 26, 27 en 28 mei 2017 tijd voor de vierde editie van het jaarlijkse Sniester festival. Kleine katjes worden groot en zo breidt het zomerse stadsfestival flink uit in aantal acts en locaties en doet voor het eerst tickets in de verkoop. Dit jaar betrekt het festival nieuwe spannende kelders en zolders naast de vertrouwde locaties zoals het Paard, De Zwarte Ruiter en Rootz.

Line-up

De line-up voor Sniester 2017 is rond. Het Haagse stadsfestival heeft dit jaar de betere buitenbeentjes geboekt. Het festival gaat in de programmering niet voor de grote namen, maar voor echte emoties en grote ontdekkingen. Qua genres gaat het alle kanten op, maar elke act heeft het herkenbare Sniester-stempel: muzikaal sterk, het hart op de tong, origineel, brutaal en excentriek, met een liveshow die je vanaf het intro bij de lurven grijpt.

Locaties

Sniester telt dit jaar 13 locaties in de Haagse binnenstad waar het programma zal knetteren en donderen. Deze podia hebben allemaal hun eigen bijzondere sfeer en beleving: Beergarden, Blauwe Kamer, Club Seven, GaycafΓ© De Pink, Gekke Geit, Grey Space Basement, Humanity House, het Paard (Grote Zaal & Kleine Zaal), PaardcafΓ©, Rootz, Sniesterbus, UNO en Zwarte Ruiter.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod