The Royal Ten 2017


The Royal Ten is een hardloopevenement voor wedstrijd en recreatieve lopers. Een uitdaging voor zeer snelle toplopers met tijden onder 30 minuten, maar ook de recreatieve loper krijgt hier de kans.

The Royal Ten

Atletiekvereniging 🏃🏻The Hague Road Runners organiseert op zondag 28 mei 2017 🎽The Royal Ten alweer voor de 21e keer en probeert hier op ÊÊn parcours zowel topatleten als recreatieve atleten te laten genieten. Een prachtig en zeer snel parcours met afwisselend stedelijk en bosrijk gebied. De start is in het uiterst moderne Beatrixkwartier en de run voert de loper door het Haagse Bos langs het Koninklijk Paleis weer terug naar de finish onder de welbekende Haagse netkous.

Haags Kampioenschap

Tijdens The Royal Ten wordt op de 10 kilometer wedstrijdloop tevens gestreden om het Haags Kampioenschap. Het parcoursrecord van 28 minuten en 12 seconden laat zien dat hier topatleten aan de start verschijnen. Iedere Atletiekunie-atleet (m/v) uit de Haagse regio of ieder lid van een Haagse atletiekvereniging met Atletiekunie-licentie, doet automatisch mee voor het Haags Kampioenschap.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
Uitslagen 2017

Ook de uitslagen van eerdere edities zijn op een rij gezet. Zo kun je bekijken of er verbetering in je prestatie zichtbaar is.


De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod