Rrrollend Den Haag


Een echt sfeervol evenement met foodtrucks op het prachtige Lange Voorhout in de Haagse binnenstad is 🚐Rrrollend Den Haag🥙. Met tientallen foodtrucks en een uitgebreid entertainmentprogramma is Rrrollend Den Haag een onwijs gezellig en gratis festival voor alle leeftijden. Kom dus van van 2 tot en met 5 juni 2017 lekker borrelen, genieten van singer-songwriters en de nieuwste gerechten proeven.

Foodtrucks

De hippe keukens op wielen zijn momenteel dé trend bij ieder evenement. Je hoeft er eigenlijk niet eens te eten om je ogen uit te kijken. Dat geldt ook voor Rrrollend Den Haag. Het culinaire evenement op het mooie Lange Voorhout is een ware beleving voor de bezoekers. Natuurlijk zijn er volop verantwoorde en bijzondere gerechten te verkrijgen!

Lange Voorhout

Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in de lente als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats, zoals Den Haag Sculptuur. In de statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod