Het Luchtkussenfestival


Het 🔳Luchtkussenfestival🔲 in Den Haag beleeft al weer de 6e editie en is een vrolijk evenement rond Hemelvaart op 25, 26 en 27 mei 2017, waarbij het Huijgenspark aan de Stationsweg wordt omgetoverd tot één gigantisch groot paradijs vol met luchtkussens voor jong en oud!

Rennen, springen & vliegen!

Ook dit jaar zijn alle leeftijden weer van harte welkom op het grootste luchtkussenfestival van Nederland in Den Haag. Overdag zijn de luchtkussens het domein van kinderen tot en met 12 jaar en daarna (vanaf 18.00 uur) mogen 'grote kinderen' zich uitleven op de luchtkussens.

Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen stuiteren en losgaan op onder andere de Mega-take-out-stormbaan van 70 meter lang en een base-jump van zeven meter hoog, vliegen van de Octopus-slide of dansen op Snappie de krokodil en nog veel meer.

Voor de kleintjes tot en met vier jaar is er een veilig eigen springdomein met onder andere de klim-klauter-aap, een ballenbad of het Sprookjes & Cars-kussen. Kortom: rennen, springen, vliegen voor iedereen!

BigAirBag

Na het succes tijdens voorgaande edities is de BigAirBag er ook weer, een springkussen van 10 bij 10 meter. De Γ©chte durfallen springen hier eerst van 7 meter hoog naar beneden en na dit goed te hebben doorstaan, zelfs van 10 meter hoog. Dit is overdag hΓ©t podium voor de stoerste kids en ouders, en vanaf zes uur wisselen hier de 18-plussers hun adrenalineshot af met een rondje stormbaan of een beklimming op de klauteraap.

De inwendige mens

Tijdens het Luchtkussenfestival Den Haag kan iedereen naast lekker springen, borrelen en heerlijk eten. Op het terras wordt goede koffie geserveerd voor papa en mama. Bombacha verzorgt onder andere vanuit de brandweerwagens heerlijke Γ©n gezonde hapjes en drankjes.

Overdag zijn de lekkerste latte's, gezonde sapjes en nog veel meer heerlijkheden verkrijgbaar. Na 16.00 uur kun je op het Luchtkussenfestival ook terecht voor een biertje, wijntje en een gezonde maaltijd. Op de bierbanken of op je zelf meegenomen picknickmatje in het gras kan iedereen genieten van de gezellige sfeer. Ook DJ Ome Steef draagt zijn steentje bij door zijn plaatjes en het volume aan te passen aan het tijdstip van de dag.

Kaartjes

Een kaartje voor het Luchtkussenfestival Den Haag kost 5 euro. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Een kaartje voor BigAirBag kost aanvullend 3 euro.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod