Hofvijver Regatta 2017


Ook dit jaar zal de 200 meter boord-aan-boord wedstrijd weer plaatsvinden op het mooiste water van Den Haag, de Hofvijver!

H.S.R.V. Pelargos

Hartje Den Haag, naast het Binnenhof, vindt op vrijdag 26 mei 2017 de 🚣Hofvijver Regatta plaats. De Hofvijver Regatta is een evenement dat elk jaar wordt georganiseerd door de Haagse Studenten Roeivereniging Pelargos. Hierbij wordt niet alleen geroeid voor het plezier maar ook om geld in te zamelen voor een goed doel.

Doel 2017

Dit jaar willen ze een nog groter bedrag ophalen voor het ♿Fonds Gehandicaptensport. Het fonds maakt sporten voor mensen met een handicap toegankelijk. Daarbij zet het fonds zich in om het sportaanbod te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. Het goede doel is de enige dat zich uitsluitend richt op sport en is er voor alle sporters met een handicap.

Voorgaande jaren

Eerdere jaren is deze regatta georganiseerd voor goede doelen zoals Unicef, KiKa en het Wereld Natuurfonds. Vorig jaar is er een totaalbedrag van 8.046 euro opgehaald voor het Fonds Gehandicaptensport. H.S.R.V. Pelargos heeft in 2004 en 2005 voor het eerst de Hofvijver Regatta georganiseerd om geld binnen te halen Unicef.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod