Herfstfest 2017


Drumfestival Herfstfest is 'the place to be' voor iedereen die iets met drummen heeft. Het programma wordt spectaculair, met optredens en workshops door vele (inter)nationaal bekende drummers in de grote Γ©n kleine zaal, een drumbeurs, jams en 'shed sessions' in het cafΓ©, snelheidswedstrijden, give-aways en zelfs 'drumfood'.

Terry Bozzio

Niemand minder dan Terry Bozzio komt naar drumfestival 🥁Herfstfest in poppodium Paard, Den Haag. De drumlegende staat bekend om zijn werk met onder andere Frank Zappa, Jeff Beck, UK en niet in de laatste plaats vanwege zijn indrukwekkende solocarriΓ¨re met een minstens net zo indrukwekkend drumstel. Naast Terry Bozzio staan er nog vele nationale en internationale topdrummers op het programma, waaronder Baard Kolstad, Tim van Delft (De Staat), Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en uiteraard organisator Koen Herfst zelf.

Herfstfest

Dit gloednieuwe drumfestival is een initiatief van de bekende Haagse drummer Koen Herfst en het Haags Pop Centrum, de plek waar Herfst zijn drumstudio heeft. De eerste editie vond in oktober 2015 plaats in het HPC in Loosduinen en was een overdonderend succes. Op zondag 15 oktober 2017 vindt de 3e editie plaats in dΓ© poptempel van Den Haag; het Paard. Herfstfest wordt georganiseerd door Koen Herfst, in samenwerking met de Slagwerkkrant, het Haags Pop Centrum en het Paard.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod