Eastern Neighbours Film Festival 2017


Het Eastern Neighbours Film Festival (ENFF) presenteert de beste recente films uit Oost- en Zuidoost-Europa van voornamelijk landen die nog geen lid zijn van de grote EU-familie.

Waarom oostelijke buren?

Het Eastern Neighbours Film Festival streeft ernaar om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de cinema en cultuur van hun oosterburen. Er zijn films uit meer dan 16 landen met een kleine maar krachtige filmindustrie, waaronder Slovenië, Kroatië, Macedonië en Oekraïne.

Editie 2017

De 2017 editie van de 🎦Eastern Neighbours Film Festival zal worden gehouden van 1 tot en met 8 november 2017 in het Filmhuis te Den Haag. Het filmprogramma omvat speelfilms, documentaires, korte films en animaties; de meeste van de geselecteerde films zijn Nederlandse premières. Elk jaar wordt het filmprogramma begeleid door verschillende nevenevenementen, ontworpen voor het opleiden en initiëren van nieuwe partnerschappen. De aanwezigheid van prominente gasten, acteurs, regisseurs, producenten en hun directe communicatie met het publiek maakt het Eastern Neighbours Film Festival een waardevol evenement voor elke deelnemer en bioscoopbezoeker.

Culturele arena

Door de gescreende films, georganiseerde lessen en uitgenodigde gasten, creëert het festival een culturele arena waar mensen samen kunnen komen, positieve boodschappen kunnen delen en van hoge kwaliteit cinema genieten.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod