The Hague Indian Fair 2017


India spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. De faam van de Indiase specerijen lokte menig ontdekkingsreiziger en handelaar naar de westkust van India. Vandaag de dag zijn het de kleurrijke bazaars, imposante paleizen, de beeldschone natuur en een levendige cultuur die voor een continue stroom van toeristen zorgt.

Beurs

The Hague Indian Fair wil zijn publiek kennis laten maken met de veelzijdigheid van India. Kunst, cultuur, wellness, toerisme en nog veel meer op één locatie. Een aangenaam samenzijn voor alle leeftijden en culturen in een kleurrijke, verassende ambiance.

The Hague Indian Fair is een nieuw podium voor Indiase cultuur maar beoogt zeker ook een impuls te zijn voor handelsbetrekkingen tussen India en Nederland. Deze betrekkingen bestrijken een breed gebied; van agrarische samenwerking tot culturele uitwisseling. The Hague Indian Fair maakt dit zichtbaar en toegankelijk voor een groot publiek.

Het evenement 🍛The Hague Indian Fair biedt twee dagen lang een verrassende mix van kunst, cultuur, fashion, muziek, film, gezondheid, eten, informatie en veel inspiratie. De entree voor de beurs bedraagt € 3,00 per dag. De kaarten voor de beurs kun je kopen bij het loket van het World Forum aan het Churchillplein 10 in Den Haag.

Openingstijden

De beurs is geopend op:

   Zaterdag, 21 Oktober 2016 van 12.00 – 18.00 uur.
   Zondag, 22 Oktober 2016 van 12.00 – 18.00 uur.

Missie

Den Haag is dan ook een ideale plek voor culturele uitwisseling tussen Nederland en India. We zien een groeiende aandacht voor Indiase kunst en cultuur in Den haag. Neem bijvoorbeeld de onthulling van het standbeeld van de wereldberoemde dichter en Nobelprijswinnaar Rabindranath Tagore in de centrale bibliotheek of de opening van het Gandhi Centrum. De Hindustaanse en ook de Indiase cultuur hebben onmiskenbaar een belangrijke rol in Den Haag.

De onbekendheid bij het grote publiek van de veelzijdigheid van de Indiase cultuur en de vele mogelijkheden voor handel tussen India en Nederland was een belangrijke drijfveer om dit evenement te initiΓ«ren en te realiseren. The Hague Indian Fair heeft als doel het Haagse en nationale festival landschap verrijken met een jaarlijks terugkerend evenement die de appreciatie van de Indiase cultuur vergroot en de handelsbetrekkingen tussen Nederland en India stimuleert.

The Hague Indian Fair is een nieuw podium voor de Indiase cultuur. Een feest voor de zintuigen, een viering van de rijke en gevarieerde culturele erfgoed van India en de perfecte gelegenheid om India’s enorme handels- en investeringspotentieel te ontdekken.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod