MuteSounds 2017


MuteSounds is een buitengewoon kunst- en cultuurfestival voor doven, slechthorenden Γ©n horenden op De Pier in Scheveningen. DJ's, VJ's, een band, muziekgebarentolk, interactieve media, expressieve dansgroep en een verlichte trilvloer.

Voor iedereen

Doof, slechthorend of horend? Jong of oud? Wie je ook bent, op MuteSounds kun je ervaren, ontdekken en genieten. Op MuteSounds komen doof en horend samen en beleef je kunst en cultuur met al je zintuigen. Wees dus voorbereid op onverwachte ontmoetingen en nieuwe ervaringen. Kom zaterdag 28 oktober 2017 van 13.00 uur tot 03.00 uur naar 🔇MuteSounds en laat je inspireren.

Om de communicatie tussen doven, slechthorenden Γ©n horenden te ondersteunen en te stimuleren zijn gebarentolken aanwezig. MuteSounds laat al haar bezoekers horen, voelen en beleven.

Leer bijvoorbeeld de ins en outs van (internationale) gebarentaal, kom je dansmoves testen op onze trilvloer en laat je verassen door originele kunst, poΓ«zie, comedy en theater van dove Γ©n horende artiesten. Tussendoor speel je een potje lasergame op het dak, bubbelvoetbal op het strand of kom je helemaal tot rust tijdens een yogasessie.

Surrealistisch wonderland

Dit jaar is MuteSounds extra geestverruimend. Festivallocatie De Pier wordt omgetoverd tot een surrealistisch wonderland. Stap in een wereld waarin je alles wat je dΓ‘cht te weten overboord kunt zetten. Denk aan bizarre dromen, onverwachte ontmoetingen met vreemde figuren, gekke ervaringen en nieuwe perspectieven. Benieuwd? Let’s meet @MuteSounds!

Entree en tijden

MuteSounds is voor iedereen toegankelijk. Voor het dagprogramma geldt daarom net zoals voorgaande jaren GRATIS entree. Van 13.00 uur tot 23.00 uur kun je zΓ³ De Pier oplopen en de hele dag genieten van alle zintuigenprikkelende activiteiten, betoverende optredens, voorstellingen en gekke ontmoetingen.

Afterparty

Voor de Afterparty betaal je 5 euro entree. De Afterparty begint om 23.00 uur op Pier Zuid (achteraan op de Pier) en gaat door tot 03.00 uur. Er is plaats voor 500 partypeople!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod