BOUCK's Festival 2017


Het festival laat je het roemruchte verleden van de Boekhorststraat in de Haagse binnenstad ontdekken. Diverse gevestigde Haagse artiesten en jonge talenten verzorgen op zaterdag 21 oktober 2017 van 16.00 uur tot 22.00 uur optredens tijdens het BOUCK's Festival in de vele winkels die de winkelstraat rijk is.

Programma

BOUCK's Festival vindt plaats op totaal 17 locaties gevestigd aan de Boekhorststraat. Het gratis evenement zal dit jaar openen met de publieksfavoriet Convoi Exeptional die het publiek dansend richting de straat zal begeleiden. Onder andere The Makery, Anyframe, Casa Galo en What's Happening openen deze editie hun deuren voor diverse optredens. Alleen deze avond kunnen de bezoekers genieten van muziek op deze bijzondere concertlocaties. In de winkels laten onder andere Beyond the Moon, The Crimson Kings en Toine Scholten hun talent horen. Als toevoeging op de eerste editie kan men deze keer ook genieten van een aantal kleine belevenissen buiten, gepaard met een hapje en een drankje.

Om 21.00 uur zijn alle bezoekers en ondernemers uitgenodigd om te genieten van de eind-act in het pas geopende Bleyenberg op de hoek van de Grote Marktstraat en de Boekhorststraat (Grote Marktstraat 10) om daarna door te stromen naar de afsluiting van de Haagse Popweek in het Paard.

Deelnemende bedrijven

De deelnemende bedrijven zijn: The Makery, Studio Joske, Concept store Liries, Dorst Craft Beer Shop, Café Koos, N&M Tapijt, Bouwmarkt Modern, Casa Galo, What’s Happening, Gordijnwereld, Sabsy Cake Dreams, Anyframe, Stahlecker Behang, Stars & Stripes, Lutherse Kerk en Bleyenberg.

Boekhorststraat

De Boekhorststraat ligt in de binnenstad van Den Haag, maar door de uitstraling krijg je niet het gevoel dat je midden in de stad zit. Deze authentieke volksbuurt straalt gezelligheid en levendigheid uit. Door de verrassende mix van aparte en unieke winkels voelt lopen door de Boekhorststraat als een ontdekkingsreis. Dat wordt nog versterkt door de mengelmoes van culturen van de verschillende eetgelegenheden. Ga eens kijken en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Boekhorststraat!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod