Zeeheldenfestival 2017


Het ⚓Zeeheldenfestival vindt dit jaar plaats van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli 2017. Het is dit jaar alweer de 37e editie. Wat ooit begon als jubileumfeestje met wat live-muziek is uitgegroeid tot het grootste buurtfeest van Den Haag. En daar zijn ze trots op!

Het Festival

Vijf dagen lang staat het Prins Hendrikplein in het Zeeheldenkwartier bol van muziek, dans, straattheater en kinderactiviteiten. De programmering is heel erg breed, er is voor ieder wat wils. Met het Zeeheldenfestival vieren we dat we met zijn allen in een mooie wijk in een mooie stad wonen. Gezellig een drankje en een hapje doen met vrienden, buren, collega’s en alle andere bezoekers, luisteren naar muziek, kijken naar optredens en (hopelijk) genieten van de zomerzon. De entree is natuurlijk gratis!

Zeeheldenkwartier

Het ⚓Zeeheldenkwartier is een van de meest gezellige stads­wijken en is gelegen aan de rand van de Haagse binnenstad met een grote diversiteit aan winkels en uitgaansgelegen­heden. De trotse wijkbewoners gaan er samen met vrienden, bekenden en vele, vele andere bezoekers weer een enorm groot feest van maken. Als je jezelf in het feestgedruis gaat storten, zal je er achter komen dat dit feest niet voor niets het grootste wijkfeest van Den Haag is.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod