Night at the Park 2017


Op een zwoele zomeravond in het Zuiderpark van Den Haag brengen de leukste artiesten hun oude hits ten gehore tijdens 🎶Night at the Park. Nog ÊÊn keer klimmen de favoriete bands van weleer op een Nederlands festivalpodium en bezorgen ze ons de avond van ons leven. De artiesten zijn, op een aantal jaartjes extra, geen spat veranderd. Het enthousiasme straalt er vanaf en muzikaal zijn ze nog net zo sterk als toen.

Terug in de tijd

Op zaterdag 24 juni 2017 sieren Level 42, UB40 featuring Ali Astro and Mickey, Garland Jeffreys, Paul Young en Diesel de line-up. Uiteraard worden zij gevolgd door meer van de leukste 80’s en 90’s artiesten. Naast de populaire artiesten op het hoofdpodium is er nog veel meer te beleven. Vanzelfsprekend krijgen De Coronas opnieuw een plek op het festival met hun special request stage en ook op de rest van het festivalterrein wordt je al snel terug naar de 80’s en 90’s gebracht.

Tributes podium

Ook wordt er dit jaar weer uitgepakt door een extra podium in te richten voor onnavolgbare tributes aan Queen, The BeeGees, Bob Marley, Rod Stewart en Fleetwood Mac. Deze icononishe artiesten uit de jaren ’70 en ’80 van de muziekgeschiedenis worden tot in de kleinste details gepresenteerd op de tribute stage door Rhapsody Queen, Mirage, Nod Stewart & The Faces, Rootsriders en de Saturday Night BeeGees, afkomstig uit zowel de UK als uit Nederland.

Vind jij met je beste vrienden en vriendinnen de wijnbar en delen jullie de lekkere hapjes die op het festivalterrein te vinden zijn terwijl jullie herinneringen ophalen? Of sta jij stijf vooraan om jouw favoriete band uit die tijd in Nederland op te zien treden.

Wij wensen je veel plezier tijdens Night at the Park!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod