A Walk in the Park


Op 9, 10 en 11 juni 2017 staat de derde editie van 🌸A Walk in the Park🌳 voor de deur in Park Vreugd en Rust in het Huygenskwartier in Voorburg.

Het Festival

Dit gratis toegankelijk culturele stadsfestival vindt plaats in Park Vreugd en Rust van gemeente Leidschendam-Voorburg. Ook dit jaar is er volop plaats voor theater, kunst, sport, muziek, food en is er ook een uitgebreid kinderprogramma. Het prachtige park wordt verdeeld in allerlei leuke cultuurspots zoals het Muziekpark, het Theater en Kunstpark en het Sportpark, waarin ook dit jaar leuke activiteiten georganiseerd worden zoals het Stads Walking Dinner, De Meezingbrunch voor de lokale ouderen en de fitcontest voor de jeugd. En als klapper op de vuurpijl zijn op vrijdag 9 juni om 22.30 uur ook de meiden van 🎶O'G3NE te horen en te zien!

Park Vreugd en Rust

Het park ligt midden in het Huygenskwartier in Voorburg, de nieuwe benaming van het historische centrum van Voorburg. Met het Huygensmuseum Hofwijck op steenworp afstand waar eeuwen geleden de wereldberoemde vader Constantijn en zijn zoon Christiaan Huygens hebben gewoond. Constantijn — dichter en componist — en zijn zoon Christiaan — die uitblonk in natuur- en wiskunde en vele uitvindingen op zijn naam heeft staan — inspireren tot op de dag van vandaag nog steeds vele mensen.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod