Divercity Den Haag 2017


Divercity Den Haag krijgt binnenkort een vervolg. De tweede editie van dit gratis toegankelijk kunst- en cultuurfestival vindt plaats op zondag 2 juli 2017 in het Haagse Zuiderpark. Tijdens het festival kunnen mensen elkaar ontmoeten en samen genieten van optredens uit alle hoeken van de wereld. Met een zeer gevarieerd activiteitenaanbod wil Divercity een breed en cultureel divers publiek aantrekken.

Culturele diversiteit

De culturele diversiteit van Den Haag staat centraal tijdens 🎶Divercity Den Haag. Kunst en cultuur kunnen een brug slaan tussen mensen met verschillende achtergronden. Bij Divercity Den Haag ontmoeten diverse culturen elkaar om verschillen Γ©n overeenkomsten op een laagdrempelige manier samen te vieren.

Festivalmarkt

Den Haag Divercity kent een zeer gevarieerde festivalmarkt met ruim 20 kramen waar van alles en nog wat aangeboden door de marktverkopers. Scoor hier je zeldzame collectors-items, jassen, tassen, broeken, posters, cd's, zonnebrillen en t-shirts. Ook op het gebied van food & drinks is er voor ieder wat wils te krijgen. Laat je verleiden door de vele exotische gerechten vanuit alle windstreken van de wereld. Heerlijk gekruide Surinaamse kip van de barbecue, Antilliaanse satΓ© ku batata, authentieke Javaanse nasi, Hindoestaanse bara's en nog veel meer! En niet te vergeten: het eten is bereid met liefde en passie.

Programma

Op het ⌚programma staan onder andere Madhushree, The Turbans, Rachid Kasmi, Ronnie Flex & Deuxperience Band, de Turkse Gaye Su Akyol, Mokoomba, Ook ZO! Gospel Choir, H3C SQUAD, NSTYPLY en het uit Den Haag afkomstige Mamihlapinatapai. Verhalen, poΓ«zie en literatuur van over de hele wereld krijgen plek op de Speakers Corner. De Nederlands-Surinaamse schrijver Antoine de Kom, de Iraakse schrijver Rodaan Al Galidi en de Nederlandse schrijver/dichter Ted van Lieshout zijn te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival. Het festival in het Zuiderpark heeft tevens een Kids Area met Circus Kiko en schmink-artists, en een podium met dj's en dansdemo's.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod