Festival Holaa! 2017


Een ontdekkingstocht door het hedendaagse kunstcircuit van Den Haag. Festival Holaa! is een intiem kleinschalig kunstfestival in Den Haag op 7, 8 en 9 juli 2017. Geniet van hedendaagse kunst, ontdek kunst op onverwachte plekken en ga in gesprek met makers, kenners en met elkaar. Alleen of met bijzondere gidsen. Wandelend of fietsend.

Programma Holaa!

De culturele aftrap van het festival is op vrijdagavond 7 juli. Vanaf 19.00 tot 23.00 uur zijn meer dan 20 kunstlocaties in de binnenstad open met extra activiteiten zoals performances, muziek of artist talks.

Op zaterdag 8 juli kun je rustig nog even terug gaan naar je favoriete kunstlocatie of een presentatie of lezing bijwonen.

Op zondag 9 juli zijn in de middag 20 locaties open en kun je mee met een bekende kunstkenner langs de gerenommeerde galeries met onderweg een drankje en een hapje op de locaties (niet gratis). Voor gezinnen is er een speciale tour!

Check de website van Holaa! voor het volledige programma.

Maak kans op het Holaa!-kunstwerk!

Verzamel alle Holaa!-stempels op je stempelkaart en lever deze in bij Galerie Maurits van de Laar. Onder de inzendingen wordt hier op zondag om 17.00 uur het Holaa!-kunstwerk verloot.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod