Cool Event Scheveningen 2017-2018


Voor de 11e keer wordt het Cool Event Scheveningen georganiseerd met de inmiddels bekende 600m2 grote schaatsbaan 'Kurhausplein on ice' en de 'roetsjbaan', een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard. Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het CoolEvent diverse winterse activiteiten georganiseerd op Scheveningen, zoals de tentoonstelling met ijssculpturen.

Scheveningen Bad

Vanaf 11 november 2017 tot en met 21 januari 2018 wordt Scheveningen omgetoverd tot een waar winter paradijs in ❄️Cool Event Scheveningen. Met een overdekte schaatsbaan op het Kurhausplein on ICE, de ICE Roetsjbaan en de ICE EXPO op de boulevard bieden ze bezoekers aan Den Haag en Scheveningen ICE pret voor jong en oud. Dat is dus een ideaal uitje voor de komende wintermaanden.

Ice Expo Scheveningen

Het thema van de nieuwe ijsbeelden tentoonstelling zal dit jaar '200 jaar Scheveningen' zijn, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen in 2018. Je kunt hier ijssculptures bewonderen maar ook zien hoe ze gemaakt worden. De Ice Expo is te vinden op de boulevard van Scheveningen naast De Pier. Een bezoek aan Scheveningen is niet compleet als je niet bij de Ice Expo bent geweest. De Ice Expo is geopend vanaf 2 december 2017 tot en met 14 januari 2018.

Kurhausplein on ice

Het Kurhausplein wordt weer omgetoverd tot een schaatsbaan. Deze top locatie biedt 600m2 schaatsplezier op een overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen. Je kunt je iedere dag van de week van 's' ochtends tot 's avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten. De schaatsbaan is geopend vanaf 11 november 2017 is tot en met 21 januari 2018.

Ice roetsjbaan

Naast de Pier op de boulevard van Scheveningen komt weer een mega grote Ice Roetsjbaan. Op grote banden glij je vanaf de Pier zo naar de beneden de boulevard op: gegarandeerde Ice glijpret! De Ice Roetsjbaan is leuk voor jonge en oudere kinderen, veiligheid staat voorop dus je moet wel een helmpje op. De Ice Roetsjbaan is geopend vanaf 2 december 2017 tot en met 14 januari 2018.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod