Ooievaarsfestival 2017


Het Ooievaarsfestival bestaat 15 jaar!

Kunst & Cultuurfestival

Het wordt een dag die je niet wilt missen, want op zondag 19 november 2017 is het feest! Dan verwelkomen ze je graag voor alweer de 15e editie van het Ooievaars Kunst & Cultuurfestival uit de regio. Het festival is weer op de vertrouwde locatie: het stadhuis van Den Haag, maar dit jaar is het nóg feestelijker en gezelliger!

Het gratis Ooievaars Kunst & Cultuurfestival wordt in het bijzonder georganiseerd voor Ooievaarspashouders en hun vrienden en familie uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Maar iedereen is natuurlijk welkom. Voor alle leeftijden is er van alles te beleven.

Geniet van wat er allemaal voor je te doen is op het gebied van kunst en cultuur. Met de Ooievaarspas ontvang je aanbiedingen en kortingen die speciaal voor jou zijn geselecteerd.

Gratis workshops

Doe mee aan leuke actieve workshops voor alle leeftijden. Het aanbod is groot: zang, dans, muziek, tekenen, schilderen en nog veel meer.

Danspaviljoen

Altijd gedacht dat dansen niks voor jou was? Dan komt daar vast verandering in tijdens het Ooievaarsfestival! Dit jaar is er namelijk een echte dans dôme, waar te gekke korte workshops te volgen zijn. Dansen is voor iedereen, van jong tot oud. Lekker de calorieën verbranden op een fijne beat. De sport waar plezier maken en gezonde lifestyle samenkomen in vele vormen en maten. Kom jij ontdekken welke dans het beste bij jou past?

Jongerenpodium

Hou jij van hiphop en de hele lifestyle er om heen? Kom dan kijken naar de vetste optredens van stichting Aight op het grote podium en raak geïnspireerd! Toch meer een theater fan? Bekijk dan het spannende stuk van de spelers van het Vaillant Theater.

Toe aan wat actie na alle bijzondere optredens? Loop dan vooral nog een langs de surfsimulator waar je kan beleven hoe het is om over de woeste oceaan te scheuren op een plank.

Op het podium zijn de hele dag door interessante en gave optredens te bekijken van talent uit de buurt.

En verder…

Voor jong en oud, en voor elke interesse is er wat te doen en te beleven op het Ooievaarsfestival. Vind je het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste fashion trends, dan is de workshop van de modevakschool zeker iets voor jou. Er is een fotobooth op het festival, waar je gratis met je vrienden op de foto mag. Uiteraard mag je de foto’s mee naar huis nemen. Heb jij groene vingers, dan komt de workshop bloemschikken vast goed uit. Leef je uit en maak de mooiste creaties. Na alle inspanning tijd voor een beetje ontspanning? Kijk en luister dan naar de allermooiste verhalen van de winnaars van de Nationale LeesVertelwedstrijd. Kortom, een festival om nooit meer te vergeten!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod