De Pier: Handmade Market 2017


Op zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 is de Handmade Market weer terug in Scheveningen. Twee dagen staat De Pier in het teken van het bourgondische leven; dus volop genieten van heerlijke, authentieke & unieke producten.

Handmade Market

De Pier wordt omgetoverd tot een knusse markt zoals je van de eerdere edities gewend bent. Je bent hier aan het juiste adres als het gaat om unieke producten! Wie weet wel vind je wel het ultieme cadeau om te geven tijdens de feestdagen.

Ben je uitgeshopt? Warm dan lekker op bij de houtkachels en geniet van al het lekkers van de Foodboulevard.

Foodboulevard

De Pier is onlosmakend verbonden met goed eten en drinken. Al wandelend door het mulle zand met de frisse Scheveningse wind door de haren komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Blije gezichten op weg naar de Pier, waar het ambachtelijke vlees door pure carnivoren bereid wordt. De beste hamburger in combinatie met een goed glas rode wijn, of heerlijke speciaalbieren van authentieke, specialistische brouwers. De lekkerste pannenkoeken, of een puur Hollandse gerecht. Tel daar het unieke uitzicht over zee en het warme gezelschap om je heen bij op. Krijg je al trek?

Muziek

Ook aan muziek zal het niet ontbreken. De muzikale omlijsting in combinatie met deze bijzondere locatie maken jouw weekend compleet.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod