What the Fork?!? 2017


Vind je het ook zo jammer dat er in de winter geen foodtruckfestivals zijn?

Winter Foodtruck Festival

Boven strand en zee verzamelen op zaterdag 18 en zondag 19 november 2017 de beste foodtrucks om er gezamenlijk weer een smakelijk festival van te maken. Dus stop met treuren en kom naar de wintereditie van dit overheerlijke foodtruckfestival op De Pier in Scheveningen tijdens 🍴What the Fork?!?

Meer dan 15 foodtrucks staan voor-en op De Pier opgesteld; zo wandel je van de ene naar de andere culinaire verbazing. Want aan standaardgerechten, daar doen ze bij What the Fork?!? niet aan!

Smaken ontdekken

Proef, ontdek en laat je inspireren door de lekkernijen van 2017. Alle gerechten worden ambachtelijk en vol liefde bereid. Van vlees tot vega en van zout tot zoet; de chefs schotelen je altijd iets heel bijzonders voor. Kom en geniet op deze unieke locatie in de winter van hÊt festival dat zorgt voor een smaakexplosie!

De Pier

De Pier streeft er naar om je een leuke dag uit boven strand en zee te bezorgen, die je een bijzondere ervaring op kan leveren. De Pier is vernieuwd en is sinds de zomer van 2015 weer open voor het publiek. De Pier is een ware 'FoodBoulevard' met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van restaurants, bars, terrassen en winkels geworden. Ook kun je jezelf in een 'fotobooth' in een indrukwekkend Schevenings decor op de foto laten zetten. Tenslotte is er een reuzenrad en kan je er 'bungeejumpen'. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, markten, kinder­middagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod