Intocht Sinterklaas Den Haag 2017


🎶Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!🎶

Op zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas voor de 70e keer de Haven van Scheveningen op zijn kop zetten. De Pakjesboot is al even onderweg en de pieten hebben laten weten in de volle voorbereidingen te zijn om alle kinderen te voorzien van cadeaus en overheerlijk snoepgoed!

Aanvang

Vanaf zaterdagochtend 10.30 uur begint de ontvangst van Sinterklaas in de 🚢Haven van Scheveningen met een spannend optreden van Ernst & Bobbie! Na zijn aankomst in de haven zullen Sint en zijn pieten beginnen met de rijtoer door de winkelstraten van Den Haag!

Kom jij ook gezellig naar de haven om de Sint te verwelkomen? We hopen je daar te zien!

Programma Haven

In de Haven van Scheveningen zullen Sint en zijn pieten aankomen en verwelkomd worden met een spannende show met Ernst & Bobbie!

Rijtoer

Vanaf de Haven van Scheveningen komt de Sint met een grote stoet naar het centrum. De Rijtoer rijdt door de winkelstraten van Den Haag. De route is dit jaar aangepast en gaat door de Denneweg.

Programma Centrum

Na de hele rijtoer door de winkelstraten van Den Haag komt de Sint met zijn pieten aan in het centrum. Het dak gaat er af met de show van Kidz-DJ!

Spelletjes

Voor de kids hebben wij ook nog leuke Sinterklaasspellen die je hier kunt vinden!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod