Cool Event Scheveningen 2016


Voor de 10e keer op rij is dit jaar Scheveningen weer het winterse middelpunt van Den Haag. Het belooft een spetterend seizoen te worden, want vanaf 13 november 2016 tot en met 15 januari 2017 wordt de mooiste badplaats van Nederland weer omgetoverd tot een waar winterparadijs.

Wintergevoel

Deze winter is de wijk Scheveningen in Den Haag wederom 'the place to be' als het gaat om het ultieme wintergevoel. Acht weken lang is Scheveningen omgetoverd tot een waar winterparadijs met een 600 vierkante meter grote overdekte schaatsbaan voor het Kurhaus Hotel. In deze periode ook wel het 'Kurhausplein On Ice' genoemd. Het ideale uitstapje voor het gezin dus!

IJsglijbaan

Vanaf 3 december 2016 wordt op spectaculaire wijze de 30 meter lange ijsglijbaan bij de Pier geopend. Het bovendek van De Pier zal het beginpunt zijn van de ijsglijbaan waar iedereen, jong en oud, op heuse opblaasbanden in volle vaart naar beneden kan roetsjen. Gedurende de hele winter zijn er in Scheveningen op en rond de ijsbaan en ijsglijbaan variërende evene­menten te beleven.

Scheveningen

Scheveningen is in de winter dus het ideale uitstapje voor het hele gezin, maar zeker ook geschikt voor een gezellig en actief uitje met vrienden of bedrijf.

ACTIVITEITEN

KURHAUSPLEIN ON ICE

Op de 600 vierkante meter overdekte ijsbaan voor het Kurhaus hotel in Scheveningen kan je iedere dag van de week van 's ochtends tot 's avonds schaatsen. De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse dranken en gerechten.

ROETSJBAAN

Van 3 december 2016 tot en met 8 januari 2017 kan er worden gegleden van een 30 meter lange ijsglijbaan voor de Pier op de boulevard van Scheveningen. Vanaf het Kurhaus­plein loop je in twee minuten door de Palace Promenade naar deze coole ijsglijbaan.

Palace Promenade

De Palace Promenade Scheveningen is dé plek om te winkelen aan het strand! Het overdekte winkelcentrum aan de boulevard biedt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, shoppen, lekker eten en enter­tainment ineen. Je kunt hier heerlijk winkelen bij diverse kledingzaken, maar er zijn ook speelhallen, een bowlingcentrum en andere attracties. En mocht je na dat alles trek hebben in iets lekkers, is er keuze genoeg aan lunchtentjes en restaurants. Perfect dus als tijdens een dagje strand het weer niet meezit.

In de direct omgeving van de Palace Promenade bevinden zich zelfs nog meer attracties. Het nabij gelegen SEA LIFE is een topper voor een dagje uit met de kinderen. De grote Pathé Scheveningen toont altijd de nieuwste films. En Holland Casino en AFAS Circustheater staan garant voor een leuke avond uit. Zeker met de vele events die daarnaast nog in Scheveningen plaatsvinden, biedt de Palace Promenade het hele jaar door genoeg ingrediënten voor een gevarieerd dagje uit.

De Palace Promenade is zeven dagen per week 365 dagen per jaar geopend. Van 1 mei tot 1 september zijn de winkels elke dag van 10:00 tot 21:00 uur open en van 1 september tot 1 mei tot 20:00 uur. Horeca en enter­tainment zijn langer geopend.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod