Oktoberfest Niederlande Den Haag 2016


Op 27, 28 en 29 oktober 2016 zal de grote ‘Festzelt’ van het Hofbräu München Oktoberfest Niederlande neer­strijken op het Malieveld in Den Haag. Drie feestavonden naar de Duitse Oktoberfest traditie. Op donderdag, vrijdag en zaterdag barst het feest los. Bier, uiteraard, maar ook wijn, shotjes en frisdranken. Een Oktoberfest Huisband, heerlijke gegrilde kippetjes, schnitzels en worsten. Net zoals in München. Ben jij er bij? Het wordt onvergetelijk.

Primeur

Voor het eerst een écht 🍻Oktoberfest in Nederland! In het laatste weekend van oktober verandert het Malieveld in Den Haag in een heus Oktoberfest dat naar Duitse traditie wordt georganiseerd. Premium Duits biermerk Hofbräu, dat normaliter in München de grootste Festzelt heeft, is betrokken bij de organisatie van het evenement. Dat kan niet anders dan een waanzinnig feest worden!

Het feest

Den Haag is eind oktober het decor van Oktoberfest Niederlande. Het Oktoberfest heeft als evenement een rijke historie. Het traditionele bier­evenement dat draait om saamhorigheid en positiviteit en is vooral een culinair, traditioneel maar zeker ook volks evenement dat zich richt op gezelligheid voor iedereen. Feestvierders vanaf 18 jaar verzamelen zich voor een avond vol vermaak en gezelligheid!

Malieveld

Op het Malieveld in Den Haag is het drie avonden lang een groot feest in de Hofbräu feesttent. Op donderdag is het studenten­avond en worden de biertafels bezet door studenten uit Den Haag, Leiden, Delft en omliggende steden. Met een studentenkaart krijg je een gratis shotje en onder het genot van de gezellige muziek kun je hossen tot 23:30 uur. Op vrijdag worden bedrijven uitgenodigd om hun vrijdagmiddagborrel naar de Duitse Oktoberfest feesttent te verplaats. In de feesttenten op het Malieveld kunnen sport­teams, vriendengroepen of bedrijven genieten van vermaak, plezier en enorme pullen bier. Op zaterdag is de biertent éxtra vroeg geopend. Iedereen kan dan vanaf 15:00 uur in de tent terecht voor een hapje, een dansje en natuurlijk bier en drankjes.

Het Evenement

Bier, pretzels, schnitzels, braadworst, beenhammetjes, half haantje en natúúrlijk liters bier. Op het Oktoberfest Niederlande drink je bier uit een pul van halve of hele liter en geniet je van de traditionele Duitse gerechten. Daarnaast kun je genieten van shotjes, wijnen en diverse frisdranken.

Tijdens het Oktoberfest kies je een bierstraat uit om aan plaats te nemen. Deze kies je op voorhand. In de feesttent op het Malieveld in Den Haag vind je acht bierstraten, bij het reserveren van jouw tickets kun je een voorkeur aangeven.

Toegangskaarten

Een toegangskaart voor het Oktoberfest koop je voor 25 euro. Voor de garderobe en toiletten zijn er geen onverwachte kosten. Muntjes voor de horeca zijn bij de entree en in de feesttent verkrijgbaar voor 2,50 euro per stuk.

Ik wens je 'viel Spaß auf dem Oktoberfest Niederlande'!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod