Stompwijk Summerland 2018


Summerland is hét jaarlijkse festival van Stompwijk.

Jungle thema

Voor de twaalfde editie hebben ze traditiegetrouw het concept enigszins geplijst om de bezoeker te voorzien van verrassingen. De indeling van het terrein is te vergelijken met die van vorig jaar. Anders dan voorgaande jaren hangt er dit jaar een thema aan het festival. Het terrein wordt namelijk aangekleed als jungle, met flora en fauna erop en eraan.

Wanneer

Stompwijk Summerland vindt dit jaar plaats op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 juli 2018 op het parkeerterrein van de Meerhorst, sportpark van Stompwijk '92.

Het festival barst op vrijdag 6 juli 2018 om 20.00 uur los met een Hollandse avond. Voor het volledige programma kun je het best de website van Stompwijk Summerland bezoeken.

Tickets

Er zijn nog tickets te koop! Deze kun je kopen via de website van het festival.

Leeftijd

Op vrijdag en zaterdag geldt op Stompwijk Summerland een minimum leeftijd van 15 jaar. De zondag is voor alle leeftijden.

Summerland Kids Festival

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. De eerste editie van het Summerland Kids Festival.

Na het festival op vrijdag en zaterdag voor de wat ouderen, zijn op zondag de kinderen aan de beurt. De line-up is er in ieder geval niet minder op. Er zijn optredens van Zangstudio the Voice, Elsa & Olaf, Zumbadanseres Laura, Breakdancer Merijn & Djembé-er Gikenzio.


Voor de enthousiastelingen zal er na de optredens ook een breakdance en djembé workshop gegeven worden en zal er een stoelendans en limbodans wedstrijd zijn.

Zoals elk festival, beschikt ook het Summerland Kids Festival over een cocktail- en foodbar waar zelfstandig wat lekkers in elkaar gezet kan worden.

Er kan helemaal 'losgegaan' worden op de aanwezige stormbaan of voor de meer creatievelingen op de kliedermuur en echte liefhebbers kunnen zich zelfs in hogere sferen verkeren in de aanwezige zweefmolen.

Zij kijken er al helemaal naar uit en hopen jullie ook! Trek allemaal jullie mooiste festivaloutfit uit de kast en tot zondag!

Faciliteiten

Tijdens het festival worden alleen lichte en non-alcoholische dranken geschonken. Let op; de bar sluit een half uur voor het einde van de avond.

Honger of gewoon trek?

Op het festivalterrein is er ook gedacht aan de inwendige mens. De Smullerland eetkraam bezorgt jou supersnel die lekkere snack.

Parkeren

Stompwijk Summerland is het best met de fiets te bezoeken. Parkeergelegenheid voor auto's is wel aanwezig, maar minimaal.

Bereikbaarheid

In opdracht van de gemeente wordt de Stompwijkseweg onder handen genomen om het rijgemak naar Stompwijk te bevorderen. De weg is hierdoor ook gedurende het festival gesloten voor doorgaand rijverkeer. Houd hier rekening mee! Voor fietsers is er een doorgang gemaakt. Wederom een goede reden om met de fiets te komen!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod