Parkpop Downtown 2018


Parkpop Downtown presenteert een grensoverschrijdende glam night op en rond de Grote Markt. In samenwerking met POPDISTRICT Den Haag staat er een bomvol programma met liveshows en parties in De Zwarte Ruiter en het Paard. Met aansluitend Parkpop Saturday Night op de zaterdagavond en het gratis te bezoeken Parkpop festival op zondag is het nu een weekend lang genieten in Parkpopstyle!

Parkpop Downtown goes DIVERGE!

Tijdens Parkpop Downtown wordt de binnenstad van Den Haag op vrijdag 22 juni 2018 opgetuigd als ÊÊn grote Parkpop preparty met als thema DIVERGE. Parkpop liet zich hiervoor inspireren door de Afropunk Lifestyle, ook wel bekend van inspirators als Little Richard en Sly & The Family Stone, Death, Living Colour en de Britste rockers van de Noisettes.

DIVERGE

DIVERGE is een bundeling van al deze inspiratiebronnen in een nieuw en opwindend jasje en dat zie je terug in de programmering, dat een spannende mix biedt van Dancehall, Afrohouse, RnB, Hiphop, soul en jazz. Compleet met een Vogue Ball en Fashion Show!

Wat kun je verwachten? Een bomvol programma met live bands als The Buttshakers en Amartey, een DIVERGE fashion show, aankomend talent zoals Auxz and the EQ's of Lifeless Past, een DIVERGE Vogue Ball in het Paard met Kiki House of Angels en een DIVERGE closing party met Delicious!

Op zondag 24 juni zijn als exponent van DIVERGE Roachford, The Dubbeez en de Afropunkers van The Go! Team live op Parkpop te zien in het Zuiderpark Den Haag.

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod