Parkpop 2018


Wie popmuziek zegt, zegt Den Haag.

Nationale Popstad

Niet voor niets is de stad Den Haag al decennia Nationale Popstad nummer 1. Om Den Haag als Nationale Popstad met iedereen te delen, is in 1981 het initiatief Parkpop van de grond gekomen. Een nationaal popfestival dat in ÊÊn keer de stad Den Haag als popstad op de kaart zet. En dat is meer dan gelukt.

Parkpop is meer

Parkpop is ieder jaar weer een groot succes. Wat is het geheim van dit langlopende muziekfestival? Parkpop is meer dan pils en popmuziek: het gaat om de sfeer in het park, om de gezelligheid en de mensen. Bovendien wordt er elk jaar met veel zorg een programma gemaakt van nationale en internationale acts die mogen spelen in het prachtige Zuiderpark. Parkpop is met gemiddeld 200.000 bezoekers ÊÊn van de grootste gratis muziekfestivals van Europa.

Wanneer

Het festival Parkpop is op zondag 24 juni 2018 toe aan haar 38e editie en is natuurlijk weer gratis toegankelijk!

Programma

Meer informatie over het programma van Parkpop kun je hier vinden.

Parkpop is top!

Ben je nog nooit naar een festival gegaan, omdat je opziet tegen de mensenmassa? Probeer het dan eens uit op Parkpop. Parkpop is niet alleen gratis, de sfeer is ook heel goed. Parkpop is geschikt voor doorgewinterde festivalgangers, maar juist ook voor nieuwelingen die een eerste kennismaking willen met de festivalwereld. Parkpop kost je immers niets, dus wat houdt je tegen? Parkpop laat je zien dat een festival meer is dan alleen luisteren naar goede muziek met een biertje in je hand. Bij Parkpop gaat het om de hele sfeer en de gezelligheid van het samenzijn met je vrienden in een park midden in de stad, wat wil je nog meer? Naast de hoofdpodia presenteert het festival ook het Haags Podium met het beste wat Den Haag te bieden heeft. Houd de laatste zondag in juni dus vrij en kom naar Parkpop!

Peter Hoogstrate


Dit is een bijdrage van: Peter Hoogstrate
De domeinnaam  hagenaers.nl  is te koop
tegen elk aannemelijk bod